SEVGİLİYE ŞİİRLER KİTAPÇILARDA

01-09-2014 EKONOMİ

Balıkçılar

1 Eylül ile birlikte av yasağının kalkmasıyla yurdun dört yanından balıkçılar "Vira Bismillah" diyerek denize açıldı. Özellikle Marmara'ya açılan balıkçılar ilk günden umduklarını bulamadıklarını söyledi. İzmir'de sezon öncesi 100 lira olan hamsi ise 30 TL'ye düştü. Uzmanlar fiyatların daha da düşeceğini vatandaşın bu sezon 5 liradan hamsi yiyebileceğini belirtti. Tezgahlarda palamutun da fiyatının 15 liraya kadar gerilediği görüldüğü.

Balıkçılar

Eylül av yasağının kalkmasıyla birlikte "Vira Bismillah" diyerek teknelerle denizlere açılan balıkçılar ilk günden umduklarını bulamadılar. Bazı tekneler boş dönerken bazıları ise az miktarda balıkla döndü.

 
 

2014-2015 balık sezonunun 1 Eylül itibariyle açılmasıyla birlikte gece saatlerinde büyük umutlarla denize açılan balıkçılar ilk günden umduklarını bulamadılar. Hava muhalefeti nedeniyle bazı balıkçılar Fatih Yenikapı’daki balık haline boş dönerken bazı tekneler ise az miktarda balıkla döndü. Balık azlığı nedeniyle Yenikapı Balık Hali’nde beklenen yoğunluk yaşanmadı.


Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr Bu haber 1895 defa okunmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Anketimize Katılın

Web sitemize nasıl ulaştınız?

Reklam
Tavsiye
Arama Motorları
Diğer

Namaz Vakitleri
Puan Durumu
Burç Yorumları